Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik zou kunnen denken dat het te doen is, tien punten goed maken op PSV”

“Ik zou kunnen denken dat het te doen is, tien punten goed maken op PSV”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord begint zondag aan de tweede helft van de competitie tegen NEC. De Rotterdammers hebben inmiddels een achterstand van tien punten op koploper PSV. Trainer Arne Slot is toch positief.

“Ik zou kunnen denken dat het te doen is, tien punten goed maken op PSV. Maar dat betekent dat wij dan zelf in elk geval alle achttien wedstrijden moeten winnen”, aldus Slot tegenover Voetbal International. Toch is hij realistisch: “Het gat is groot en PSV heeft ons, FC Twente en AZ-uit ook al gehad.”

De oefenmeester gaat verder: “Maar in voetbal kan alles, alleen heeft het weinig zin me daarmee bezig te houden. We moeten naar onszelf kijken. Ik ben bezig met wat wij goed hebben gedaan en wat nog beter moet in de tweede helft van het seizoen. De manier waarop je voetbalt, daarop heb je als trainer toch de meeste invloed en dat blijft ook het leukste van ons vak”, besluit Slot.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws