Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord lanceert met Feyenoord ONE eigen online streamingdienst

Feyenoord lanceert met Feyenoord ONE eigen online streamingdienst

door FR010 Redactie
2 reacties

Feyenoord heeft woensdag als eerste club in Nederland een eigen online streamingdienst gelanceerd. Met Feyenoord ONE biedt de club supporters exclusieve Feyenoord-videocontent verzameld op één plek. Op het platform, dat vanaf nu live staat, zijn volledige wedstrijden, exclusieve documentaires en videoseries en historische wedstrijden te bekijken.

Commercieel directeur Ruud van der Knaap: ‘Feyenoord ONE is een waardevolle aanvulling op onze bestaande clubkanalen, zoals de Feyenoord-website, de app, het magazine en de sociale media-kanalen. Met Feyenoord ONE bieden we supporters content van hoge kwaliteit op één plek, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je wat kijkt en je nooit meer iets hoeft te missen.’

‘Daarnaast biedt de productie en distributie van videocontent via Feyenoord ONE ons de kans om in de toekomst nog meer series, documentaires en overige videocontent te maken van hoge kwaliteit. We zijn dan ook ontzettend trots dat we als eerste club in Nederland een eigen streamingdienst aan kunnen bieden aan onze supporters, in navolging van Europese topclubs als Liverpool, Real Madrid en Juventus.’

Reageer op dit artikel

2 reacties

PdenBraber 10 januari 2024 - 10:37

Leuk ook als het one euro kost.

Reply
Marga Evers 10 januari 2024 - 11:19

hoeveel kost dat grapje?

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws