Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Daardoor is de uitdaging voor de tweede seizoenshelft des te groter”

”Daardoor is de uitdaging voor de tweede seizoenshelft des te groter”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en de middenvelder is wekelijks een van de uitblinkers. In gesprek met De Telegraaf blikt hij terug op de eerste seizoenshelft.

“Ik denk dat we qua voetbal beter zijn geworden, maar we zijn niet top aan het seizoen begonnen met twee gelijke spelen, terwijl je met PSV een concurrent hebt die geen punten verliest. Daardoor is de uitdaging voor de tweede seizoenshelft des te groter. PSV doet het heel goed, maar wij moeten in de eerste plaats naar onszelf kijken en zorgen dat we zelf onze wedstrijden winnen. De lessen die we geleerd hebben in de Champions League moeten we meenemen en dan heb ik er vertrouwen in dat we er een mooie tweede seizoenshelft van kunnen maken.”

Ook blikt hij terug én vooruit op het treffen met AS Roma en José Mourinho. “Het heeft de club natuurlijk wel pijn gedaan, die uitschakeling en verloren finale. Het zijn uitdagende wedstrijden tegen een sterk team met een heel goede coach. Het worden voor mij de eerste wedstrijden tegen AS Roma, want vorig jaar was ik geblesseerd aan mijn knie. Ik kijk er naar uit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws