Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs”

”Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kostas Lamprou keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord. De doelman ziet een duidelijk verschil met een aantal jaar geleden.

”Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs”, zegt de Griek in gesprek met Voetbal International. ”Het is allemaal zo professioneel geworden bij de club, alles staat in het teken van presteren. Dat komt allemaal door de trainer en zijn staf. Feyenoord heeft nog nooit een trainer gehad zoals Arne Slot en misschien zullen ze die ook wel nooit meer krijgen.”

Lamprou moet het nu vooral doen met een plek op de bank. ”Soms vind ik het best moeilijk dat ik de spanning van wedstrijden mis, maar door dit hele proces mee te maken bij Feyenoord, word ik vanzelf ook beter.”

Toch is trainer Arne Slot tevreden. “Lamprou heeft een belangrijke rol in het groepsproces. De Griek is altijd vrolijk, zorgt voor een goede sfeer, bekommert zich om medespelers en geeft alles tijdens trainingen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws