Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als het goed is voor Feyenoord en de speler wil het graag, wat zou ik dan tegenstribbelen?”

”Als het goed is voor Feyenoord en de speler wil het graag, wat zou ik dan tegenstribbelen?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De afgelopen weken worden een aantal spelers van Feyenoord nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Tegenover Voetbal International laat Arne Slot zich uit over eventuele transfers.

“Stel dat er nu een club komt voor Santiago Giménez die zestig miljoen euro biedt en de club gaat akkoord, dan ga ik er niet voor liggen. Dat kan ik niet eens. Als het goed is voor Feyenoord en de speler wil het graag, wat zou ik dan tegenstribbelen? Dat geldt voor alle spelers. Stel dat een speler die langere tijd weinig speelt, zegt dat hij zich niet meer kan vinden in de rol die hij heeft, dan moeten we een oplossing zoeken. Maar ik vind het voor al mijn spelers het beste dat ze nu blijven en zo denken die jongens er zelf ook over, is mijn gevoel.”

“Als ik kijk naar waar we nu zijn en dat vergelijk met mijn begin bij Feyenoord, is de kwaliteit over de hele linie veel beter en breder. Daarin is ook geïnvesteerd. Voor de lange termijn heel prettig. Wij als staf zijn er bijvoorbeeld van overtuigd dat als Giménez weggaat, Ueda in staat moet zijn er ook heel veel te maken in de Eredivisie. Ramiz Zerrouki zit er nu al zo dicht tegenaan, dat we de zekerheid hebben dat we met hem ook al een hele goede vervanger in huis hebben, mocht Wieffer vertrekken.”

“Dat is een voordeel én een bevestiging dat we als club stappen blijven maken, alleen ziet de buitenwereld ons boven of naast PSV en Ajax zweven, terwijl we financieel nog steeds achterlopen op die clubs. Daarin zit tegelijkertijd de uitdaging waar ik nog steeds veel voldoening uithaal. Ik zou het geweldig vinden als over pak ‘m beet vier, vijf jaar – en misschien ben ik daar zelf ook nog bij – gezegd kan worden dat we in deze fase mede door ons werk de basis hebben gelegd voor een Feyenoord met dezelfde mogelijkheden als die twee clubs.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws