Home Laatste Feyenoord Nieuws Paris Saint-Germain probeerde Hancko los te weken bij Feyenoord

Paris Saint-Germain probeerde Hancko los te weken bij Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens journalist Santi Aouna heeft Paris Saint-Germain een poging gedaan om David Hancko los te weken bij Feyenoord. Diezelfde journalist bracht afgelopen zomer tevens als eerste het nieuws naar buiten over Calvin Stengs en Feyenoord.

De club uit de Ligue 1 moest schakelen na de blessure van  Milan Skriniar en kwam zodoende uit bij de centrale verdediger van Feyenoord. De Slowaak werd echter te duur bevonden door de clubleiding van de Parijzenaren.

De sterkhouder verlengde onlangs nog zijn contract bij Feyenoord tot 2028.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws