Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik zit nu anderhalf jaar bij Feyenoord en je voelt dat je beter wordt”

”Ik zit nu anderhalf jaar bij Feyenoord en je voelt dat je beter wordt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Quinten Timber zit goed in zijn vel bij Feyenoord en is wekelijks een van de uitblinkers in het elftal van Slot. Tegenover De Telegraaf gaat de middenvelder in op zijn ontwikkeling en de stappen die hij heeft gezet.

”Het is mooi om te zien waar ik nu sta. Ik ben trots op wat ik in die vier jaar heb meegemaakt en allemaal heb geleerd. En het geeft me energie om door te pakken en nog beter te worden”, begint de middenvelder. ”Ik denk dat het goed heeft uitgepakt dat ik naar FC Utrecht ben gegaan om meer te gaan spelen. Het is zeker niet zo dat het de afgelopen jaren alleen maar in een rechte lijn omhoog is gegaan. Er zijn ups en downs geweest. Maar ik ben altijd hard blijven werken en vertrouwen blijven houden en dat is de basis voor alles.”

Timber is bezig aan een sterk seizoen. ”Ik ben natuurlijk weer een jaar verder, heb me doorontwikkeld door hard te trainen en veel bijgeleerd. Vorig seizoen heb ik ook wat blessures gehad. Ik zit nu anderhalf jaar bij Feyenoord en je voelt dat je beter wordt. Arne Slot is een trainer die echt bezig is met het beter maken van spelers. Dat gaat soms om kleine dingen. Elk procent helpt om beter te worden.”

”Ik denk dat we qua voetbal beter zijn geworden, maar we zijn niet top aan het seizoen begonnen met twee gelijke spelen, terwijl je met PSV een concurrent hebt die geen punten verliest. Daardoor is de uitdaging voor de tweede seizoenshelft des te groter. PSV doet het heel goed, maar wij moeten in de eerste plaats naar onszelf kijken en zorgen dat we zelf onze wedstrijden winnen. De lessen die we geleerd hebben in de Champions League moeten we meenemen en dan heb ik er vertrouwen in dat we er een mooie tweede seizoenshelft van kunnen maken.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws