Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: ”Die is in de dertig en duur, dus niet aan de orde”

Gouka: ”Die is in de dertig en duur, dus niet aan de orde”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Mikos Gouka hoeven supporters geen rekening te houden met de komst van de ervaren Thomas Meunier. De Belgisch international is aangeboden bij de clubleiding van Feyenoord, maar zijn komst is niet aan de orde.

”Ik las de naam van Meunier, maar als je bij Feyenoord informeert dan zeggen ze: die is bij ons aangeboden, die is in de dertig en duur, dus niet aan de orde”, aldus Gouka in de AD Voetbalpodcast. Ook de berichten over uitgaande huurtransfers zijn allesbehalve concreet. ”Slot staat helemaal niet te springen om spelers te verhuren, behalve als spelers naar hem toe komen die geen perspectief meer zien.”

”Feyenoord heeft het allerliefst een buitenspeler, maar als je naar de aantallen kijkt dan zou er nog een verdediger bij moeten. Slot heeft zeven spelers voor vier posities, wat op zich best te doen is. Je kan ook nog met Wieffer achterin spelen, dan heb je er wel acht. Daar kijken ze wel naar. Het moeten spelers zijn die meteen top zijn of spelers waarvan ze denken die halen we nu en kunnen zich tot de zomer ontwikkelen tot basisspeler.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws