Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner: ”Ook fysiek moeten we stappen maken”

Trauner: ”Ook fysiek moeten we stappen maken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord sloot het trainingskamp in Marbella vandaag af met een teleurstellende nederlaag tegen FSV Mainz. Na afloop reageerde aanvoerder Gernot Trauner tegenover RTV Rijnmond.

“ We creëerden onze kansen. Ik denk dat het een goede wedstrijd was om te leren.” Lang niet alles ging vandaag goed: “Het is een week voor de start van de competitie wel een eye-opener. We kunnen nu werken aan de dingen.”

De verdediger is van mening dat er nog stappen te maken zijn: “Ook fysiek moeten we stappen maken. Daarin hebben we wel een stap gemaakt. We waren vandaag niet honderd procent op dat gebied, en dat zorgde voor problemen. Dat zijn de leermomenten van vandaag.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws