App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Je wil het liefst dat ze allemaal blijven”

Slot: ”Je wil het liefst dat ze allemaal blijven”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De afgelopen weken werden een aantal spelers van Feyenoord nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Trainer Arne Slot laat vanuit Marbella weten dat hij geen signalen heeft ontvangen dat er concreet iets speelt.

”Ik zeg het altijd heel simpel: als het nu gaat om Santiago of over spelers die weinig spelen, je verplicht nooit spelers om te blijven,” begint Slot tegenover ESPN ”Ik zou super graag willen dat Santiago blijft, maar als de club daarvoor een megabedrag kan krijgen en de club gelooft dat het voor ons het beste is, en de speler vindt het ook. Dan kun je daarin wellicht vinden. Dat geldt ook voor de jongens die minder spelen.”

”Je wil het liefst dat ze allemaal blijven. Ze hebben allemaal hun waarde gehad. Of het nu Van den Belt, Dilrosun of Beelen is. Alleen een speler moet wel zijn rol kunnen accepteren. Die indruk heb ik bij alle drie de jongens. Als een speler bij mij komt en aangeeft wanneer deze rol blijft, dan kan ik me niet motiveren. Dan moet je een oplossing vinden. Dat is nog bij geen van allen gebeurd. Dus is mijn verwachting dat deze jongens zullen blijven. Maar ja, morgen kan de wereld er weer heel anders uitzien. Als Dilrosun morgen naar me toekomt met een ander geluid, dan weet je niet hoe het dan gaat. Ik verwacht eigenlijk dat hij gewoon gaat blijven.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert