Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Op dit moment staat de club niet te popelen om spelers makkelijk te laten gaan”

”Op dit moment staat de club niet te popelen om spelers makkelijk te laten gaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas van den Belt en  Javairô Dilrosun werden de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer waarbij het zou gaan om een huurconstructie. Martijn Krabbendam laat vanuit Marbella weten dat Feyenoord hier niet aan mee wil werken.

”Over Dilrosun gaan verhalen over Lecce, dat speelde een aantal weken geleden”, begint Krabbendam. ”Ze hebben voorzichtig geïnformeerd of hij te huur was, maar dat is voor Feyenoord geen enkele optie. Ze willen hem absoluut niet kwijt. Waarom zouden ze ook als je niet dik in je spelers zit? Hetzelfde geldt voor Thomas van den Belt, daar is ook interesse voor om die te huren, maar Zerrouki is ook weg naar de Africa Cup. Feyenoord kan al zijn spelers goed gebruiken, dus op dit moment staat de club niet te popelen om spelers makkelijk te laten gaan. Lecce speelde een aantal weken geleden; als je dan bij Feyenoord informeert, dan hebben ze daar een aantal woorden voor nodig om te omschrijven: het is niet serieus.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws