Home Laatste Feyenoord Nieuws Speler van de Maand december: Timber prolongeert prijs

Speler van de Maand december: Timber prolongeert prijs

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber heeft zijn Speler van de Maand-prijs in de maand december geprolongeerd. De middenvelder werd door de Feyenoord-supporters wederom beloond voor zijn prestaties in de slotmaand van 2023. Het is de derde persoonlijke prijs die hij dit seizoen in ontvangst mag nemen.

December

Na zijn uitverkiezing tot Speler van de Maand en Doelpunt van de Maand in november kan Timber ook de trofee van de maand december mee naar huis nemen. In de laatste maand van het jaar was hij wederom van grote waarde. Tegen FC Volendam brak hij de ban met een snoeiharde streep. Ook in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo liet hij zich gelden. Met een fraaie knal verschalkte hij de doelman en bracht hij de eindstand op 0-4. De middenvelder sloot het jaar af met een assist in het TOTO KNVB Beker-duel met FC Utrecht.

Trainingskamp

Timber ontving zijn persoonlijke trofee op het trainingskamp in Marbella. Feyenoord verblijft tot en met 6 januari. Het trainingskamp wordt afgesloten met de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz. Het duel met de Duitse club wordt zaterdag om 12:30 uur gespeeld op het Marbella Football Center.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws