Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind Feyenoord interessanter als team dan PSV”

”Ik vind Feyenoord interessanter als team dan PSV”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kenneth Perez is onder de indruk van Arne Slot en noemt de oefenmeester de beste trainer van Nederland. Met name de manier waarop Slot zijn ploeg laat voetballen, oogst veel lof bij de analist.

”Ik vind Feyenoord interessanter als team dan PSV”, begint Perez bij ESPN. ”Ze hebben minder materiaal en hebben een trainer die aantoonbaar spelers beter maakt. De spelers zeggen het zelf ook: zonder Arne Slot had ik dit allemaal niet gehaald. Peter Bosz doet het heel lang, Arne Slot iets korter. De impact van Arne Slot in een korte tijd is zo groot, maar Slot moet het in het buitenland nog laten zien.”

”Bij Feyenoord was er nog weinig van over, het was echt een club van kom op jongens en mouwen opstropen”, gaat Perez verder. ”Het is nog maar maar twee jaar geleden dat Slot een revolutie heeft ontketend bij Feyenoord. Ik kan me nog herinneren toen hij kwam, waren de Feyenoorders zwaar onder de indruk dat ze een cornercombinatie op de mat konden leggen. Kun je nagaan waar ze vandaan komen en hoe ze nu op het veld staan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert