App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord oefent tegen FSV Mainz 05

Feyenoord oefent tegen FSV Mainz 05

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Feyenoord begint het jaar 2024 in Marbella. De selectie reist vandaag op Nieuwjaarsdag af naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp tot en met zaterdag 6 januari. Die dag wordt het verblijft afgesloten met een oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05.

Het vriendschappelijke duel met de huidige nummer 16 van de Duitse Bundesliga wordt gespeeld op het Marbella Football Center. Geen onbekend terrein voor Feyenoord, dat daar de afgelopen jaren vaker neerstreek voor een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De wedstrijd begint om 12:30 uur.

De kaartverkoop voor het duel tussen Feyenoord en FSV Mainz start naar verwachting dinsdag via de organisatie van het Marbella Football Center. Houd hiervoor website en/of de clubkanalen in de gaten. Let op: de capaciteit van het complex is beperkt. De wedstrijd wordt tevens live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert