Home Laatste Feyenoord Nieuws Kuip toegankelijk voor bezoek standbeeld Coen Moulijn op 4 januari

Kuip toegankelijk voor bezoek standbeeld Coen Moulijn op 4 januari

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord biedt supporters op donderdag 4 januari 2024 de mogelijkheid om bij De Kuip stil te staan bij het overlijden van Coen Moulijn. Het is die dag dertien jaar geleden dat de legendarische linksbuiten op 73-jarige leeftijd overleed.

Traditiegetrouw is het standbeeld van Moulijn op de sterfdag van het clubicoon toegankelijk voor supporters. Wie een bezoek wil brengen, kan dat doen tussen 16:00 uur en 20:00 uur. Supporters kunnen naar binnen via de blauwe poorten aan de Olympiazijde van het stadion.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws