Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik denk dat wat Feyenoord dit kalenderjaar heeft laten zien heel indrukwekkend is’

‘Ik denk dat wat Feyenoord dit kalenderjaar heeft laten zien heel indrukwekkend is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Voetbal International laat Pieter Zwart zijn licht schijnen op de prestaties van Feyenoord en is hij met name onder de indruk van Arne Slot.

“Ik denk dat wat Feyenoord dit kalenderjaar heeft laten zien heel indrukwekkend is”, begint Zwart. “In de Europa League hebben ze natuurlijk eigenlijk hartstikke goed gepresteerd. Dat ging op het laatste moment mis tegen AS Roma. Ze pakten het kampioenschap, wat natuurlijk een hele knappe prestatie is.”

“Slot heeft dat elftal in elkaar laten vallen en daarna krijg je een zomer waarin toch weer spelers vertrekken”, vervolgt hij. “Je moet een nieuw team samenstellen en als je dan ziet welke ontwikkeling spelers onder hem maken. Dat laat wel zien dat Slot spelers laat renderen en presteren.”

Santiago Gimenez is het ultieme voorbeeld/ “Als we dit een jaar geleden hadden opgenomen, was hij nog de tweede spits achter Danilo omdat hij niet kon leveren in het drukzetten en meevoetballen wat eigenlijk nodig was. Maar kijk welke stappen hij heeft gezet en hoeveel geld hij nu waard is. Dat is wat een trainer als Slot doet met Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert