Home Laatste Feyenoord Nieuws Anass Achahbar tekent bij vierde divisionist

Anass Achahbar tekent bij vierde divisionist

door FR010 Redactie
0 reacties

Anass Achahbar  is door Westlandia in ieder geval voor het rest van dit seizoen aangetrokken. Hiermee komt hij de selectie van trainer Maurizio Ceccucci versterken. Westlandia staat momenteel op een elfde plek in de Vierde Divisie. De Marokkaans-Nederlandse voetballer (29) kan op meerdere aanvallende posities uit de voeten.

Westlandia en Anass Achahbar hebben de intentie om na dit seizoen nog meerdere seizoenen met elkaar verder te gaan. Achahbar wil graag zijn ervaringen overbrengen aan onze jeugdspelers. Hij ambieert ook het trainerschap. Westlandia is nog in gesprek met hem om dat een passend gevolg te geven. Het zij in de vorm van individuele trainingen of het helpen opzetten van een voetbalschool binnen Westlandia.

Carrière

Anass Achahbar heeft een mooie carrière tot nu toe. Dit begon bij Feyenoord, waar hij op 28 augustus 2011 zijn debuut maakte in het eerste elftal in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. In het seizoen 2013-2014 werd Achahbar verhuurd aan Arminia Bielefeld. Na één jaar keerde hij weer terug bij Feyenoord en beleefde nog twee prachtige seizoenen, waarin hij de KNVB-beker won met Feyenoord en de held werd van het legioen. Op 22 maart 2015 maakte hij de twee treffers in de gewonnen wedstrijd tegen PSV.

Rust

Na zijn avontuur bij Feyenoord heeft Anass Achahbar nog gespeeld voor PEC Zwolle, NEC Nijmegen, FC Dordrecht, Sepsi OSK (Roemenië) en Eolikos (Griekenland). De laatst genoemde club was niet een succes voor Achahbar. Hij nam dan ook het besluit om terug te keren naar Nederland om meer rust te hebben voor zijn gezin.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws