Home Laatste Feyenoord Nieuws VI: Vertrek Szymanski voor alle partijen een win-win-situatie

VI: Vertrek Szymanski voor alle partijen een win-win-situatie

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sebastian Szymanski was afgelopen seizoen zeer belangrijk voor Feyenoord en trainer Arne Slot benadrukte dit onlangs nog maar eens. Inmiddels is de Pool een vaste waarde bij Fenerbahçe, dat koploper is in de Turkse competitie. Voetbal International laat zijn licht schijnen op het vertrek van Szymanski bij Feyenoord.

“Waar de keuze van Sebastian Szymanski voor Fenerbahçe logischerwijs tot enige teleurstelling leidde bij de Rotterdamse fans, blijkt die beslissing een halfjaar later voor alle partijen een win-win-situatie te hebben opgeleverd. Arne Slot weet bij Feyenoord een soortgelijke impact uit de goedkopere Calvin Stengs te krijgen op 10, Szymanski strijkt een zeer chic salaris op in Istanbul en Fenerbahçe heeft er een nieuwe uitblinker bij.”

“Mede door de flitsende start van Szymanski houdt Fenerbahçe tot dusver het sterrenensemble van Galatasaray stap voor stap bij in de Turkse titelrace.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws