Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Uiteraard ben ik blij dat de club naar mij en mijn zaakwaarnemer toe kwam met dit verzoek”

”Uiteraard ben ik blij dat de club naar mij en mijn zaakwaarnemer toe kwam met dit verzoek”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord en daar is de Slowaak maar wat blij mee. In Hand in Hand magazine gaat de verdediger in op zijn verlenging, maar ook op de mogelijkheden bij Feyenoord.

”Uiteraard ben ik blij dat de club naar mij en mijn zaakwaarnemer toe kwam met dit verzoek”, vertelt Hancko. ”Daarna ging het erg snel. Het voelt als waardering voor de anderhalf jaar dat ik hier ben. Ik zie het ook als een volgende stap en motivatie om verder te verbeteren. Een nieuw contract wekt ook verwachtingen.”

”Sommige clubs hebben interesse getoond en natuurlijk zou ik ooit nog een stap hoger willen maken. Maar ik focus daar nu helemaal niet op. Ik zie het wel, ook als de club komt met een mogelijkheid. In ieder geval zijn mijn zaakwaarnemer, de club en ikzelf er nu niet mee bezig. Als er iets komt dat voor alle partijen interessant is, dan kunnen we erover praten, maar nu is alles er vooral op gericht om met Feyenoord succesvol te zijn.”

De Slowaak behoort qua speelminuten tot de top van Europa. ”Het verraste me enorm! Ik wist wel dat ik veel gespeeld heb, maar dat ik tweede in Europa ben, wist ik niet. Bij Sparta Praag ben ik een tijdje geblesseerd geweest, daar kon ik niks aan doen. Maar ik ben de performance- en medische staf bij Feyenoord dankbaar. Sommige jongens lachen er wel eens om dat ik zo vaak op de massagetafel lig, maar het helpt mij echt waardoor ik ook zoveel kan spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws