Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dat was een speciale dag en ik liet mijn zangkwaliteiten horen”

”Dat was een speciale dag en ik liet mijn zangkwaliteiten horen”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor aanvoerder Gernot Trauner was 2023 een bijzonder jaar. De Oostenrijker werd landskampioen met Feyenoord en liet zelfs op de Coolsingel zijn zangkunsten horen.

“We zijn natuurlijk kampioen geworden vorig seizoen, dus dat was de beste prestatie tot nu toe in mijn carrière. Helaas had ik ook wat problemen met blessures, maar ik ben nu weer terug en kan spelen, dus dat maakt mij gelukkig. Ik ben blij dat ik hier ben bij Feyenoord, want het is een speciale club.”

Ook zijn zangkunsten komen ter sprake. “Ik hoor het nog altijd, mensen die dat naar mij schreeuwen. Volgens mij verwachten ze allemaal dat ik dat nu met ze ga zingen. Dat was een speciale dag en ik liet mijn zangkwaliteiten horen, die er overigens niet echt waren.”

De Oostenrijker is inmiddels aanvoerder van Feyenoord. “Het is heel speciaal en het voelt als een beloning na de vorige twee jaar. Het maakt mij heel erg trots om het team te leiden op het veld. Naast mij staan Lutsha en Justin als hele goede aanvoerders, die ook echt uit Rotterdam komen. Het maakt mij trots.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Nel 27 december 2023 - 19:08

Gernot is een topper…als hij in het team staat is er rust

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws