Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als je ergens naartoe gaat waar je niet speelt, dan ga je juist twee stappen terug”

”Als je ergens naartoe gaat waar je niet speelt, dan ga je juist twee stappen terug”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemnk

Santiago Gimenez staat er goed op in Europa. De Mexicaan scoorde dit seizoen veelvuldig en staat volop in de belangstelling van de Europese top. Toch denkt Dennis van Eersel dat de spits in Rotterdam blijft.

“Dat acht ik inmiddels toch wel uitgesloten”, zegt Van Eersel bij Rijnmond Sport. “Ik denk dat Feyenoord er niet aan meewerkt en hij is misschien zelf ook wel op het punt gekomen dat hij denkt dat het beter is om te blijven.”

Mario Been is van mening dat de spits alleen moet gaan als het totaalplaatje goed is. “Hij moet een stap maken naar een club, waar hij elke week gaat voetballen. Ik hoop dat hij nog twee jaar bij Feyenoord blijft. Als je ergens naartoe gaat waar je niet speelt, dan ga je juist twee stappen terug”, besluit Been.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert