Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: “Opeens was-ie er weer: de reflex dat alles k*t is”

1908: “Opeens was-ie er weer: de reflex dat alles k*t is”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Het is winterstop en de selectie van Feyenoord geniet van een welverdiende vakantie. Toch waren er voor de winterstop ook kritische geluiden op het spel van de ploeg van Slot. 1908 schrijft in een column over de negativiteit die er heerst.

“Opeens was-ie er weer: de reflex dat alles k*t is. Dat gold voor Geertruida, Trauner, Timber, Stengs, Giménez, Paixão, Ivanušec en Ueda al helemaal. Zelfs Slot was k*t. Milambo moest erin, Zechiël moest spelen en Sauer ook. Dat hoort bij de kutreflex: elke speler die niet speelt is beter dan elke speler die wel speelt. Soms gaat het nog verder. Wat supporters op X – niet vak X maar het social media kanaal X – over onze eigen spelers schrijven, grenst soms aan haat. Haten zij de spelers of haten zij de pijn van verlies?”

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Jan van Greuningen 27 december 2023 - 23:02

Dat zijn geen supporters dat zijn azijn zeikers

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws