Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik kan soms weleens iets te snel willen, in de richting van anderen’

‘Ik kan soms weleens iets te snel willen, in de richting van anderen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot heeft deze week een groot interview gegeven in het Algemeen Dagblad. De oefenmeester gaat in op zijn aanpak, maar ook op zijn valkuilen.

“Ik kan soms weleens iets te snel willen, in de richting van anderen”, zegt Slot. “Ongeduldig? Soms hoor en voel ik dat ze dat vinden, zonder dat mensen dat heel expliciet benoemen. Een voorbeeld: in besprekingen met staf en spelers behandel ik in korte tijd meerdere onderwerpen. Ik ga daarmee aan de slag en kan er in snel tempo doorheen lopen. Ik geloof in die aanpak, zolang er maar veel herhaling in zit.”

“Maar dat het voor anderen niet altijd even makkelijk bij te houden is, snap ik ook. Dávid Hancko zei laatst nog tegen me: ‘Trainer, pas nu, na ruim een jaar, kan ik zonder moeite alle onderdelen in je besprekingen volgen en het tempo bijhouden.’

“Het is misschien ook een van de redenen dat sommige spelers even tijd nodig hebben om te wennen bij ons. Thuis heb ik het overigens ook. Dan zegt mijn vrouw: ‘Hoe jij nu van links naar rechts gaat, dat werkt even niet voor mij”, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws