App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Er was heel veel waardering, dat stel ik zeer op prijs’

‘Er was heel veel waardering, dat stel ik zeer op prijs’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jens Toornstra keerde afgelopen woensdag even terug in De Kuip voor het bekerduel tegen zijn oude club Feyenoord en het Legioen draagt de middenvelder nog steeds op handen. In gesprek met ESPN gaat hij in op de waardering.

“Er was heel veel waardering, dat stel ik zeer op prijs. Dat was heel leuk”, vertelt Toornstra. “Het kwam heel bekend voor allemaal, maar het is niet dat er dingen door mijn hoofd schoten. Als je het veld opkomt dan voelt het wel weer als vanouds, alleen dan aan de andere kant. De supporters tonen hun waardering, en daar ben ik heel blij mee.”

De middenvelder maakt momenteel weinig minuten. “Ik denk dat ik fit genoeg ben en ook de kwaliteiten bezit om daar te spelen. De keuze valt nu op iemand anders en daar heb je mee te dealen als speler. Hoe lang ik nog door wil? Zo lang mogelijk. Zoals ik me nu voel kan ik nog wel een tijdje door.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert