Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee’

‘Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas van den Belt maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. De middenvelder had donderdag een padeltoernooi in Zwolle en sprak over het eerste halfjaar bij Feyenoord tegenover De Stentor.

“Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee”, begint de jonge middenvelder. “Het is een grote club, met veel concurrentie. Veel internationals ook. Maar ik denk dat ik mezelf het afgelopen halfjaar heel goed ontwikkeld heb. En dan gaf ik op Celtic Park, in de Champions League, ook nog eens een assist door geen assist te geven.”

Op de padelbaan was de middenvelder geen uitblinker. “Is ook meer voor de staf. En vergeet niet: de trainingen bij Feyenoord zijn zwaar. Dan ga je daarna het liefst ook naar huis”, aldus de jongeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert