App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Speelschema tweede seizoenshelft bekend: Klassieker in april

Speelschema tweede seizoenshelft bekend: Klassieker in april

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De KNVB heeft vrijdagmiddag het speelschema van de tweede seizoenshelft bekendgemaakt. In het voorafgaand aan dit seizoen gepubliceerde speelschema ontbraken nog de speeldata en -tijden van de wedstrijden van speelronde 21 tot en met 32. Die zijn nu ook vastgesteld, waardoor ook het programma van Feyenoord na de winterstop compleet is.

Voor Feyenoord zijn er in de tweede seizoenshelft drie thuiswedstrijden ingepland op zondagavond 20:00 uur. Het is bekend dat dit voor supporters geen ideaal tijdstip is om naar De Kuip te gaan. Echter is dit gedaan om rekening te houden met de hersteltijd voor het team na de nu al vele midweekse wedstrijden die er na de winterstop op het programma staan.

Het volledige speelschema van Feyenoord in de tweede seizoenshelft vind je hier.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert