App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Nee, dan denk je even niet aan voetbal.”

Slot: ”Nee, dan denk je even niet aan voetbal.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Trainer Arne Slot deed donderdagavond mee aan een padeltoernooi in Zwolle. Ook Thomas van den Belt en Thomas Beelen waren van de partij.

“Als je wat ouder wordt, ben je op zoek naar een spelletje waar niet meer zoveel gelopen hoeft te worden”, zegt de oefenmeester tegenover De Stentor. “En je hoeft niet te sprinten. Dat is voor de spieren wel zo prettig. “Het is ook heerlijk om te doen. Nee, dan denk je even niet aan voetbal.”

Slot speelt minimaal twee keer per week. “Even afhankelijk van mijn programma en mijn fitheid.” Onlangs werd op het trainingscomplex van Feyenoord ook een padelbaan aangelegd. “Met de stafleden gingen we al vaker padellen. Toen grapten we al: als we met Feyenoord een prijs winnen, vraag ik om een padelbaan. Dat vonden ze wel een goed idee. En ja, toen werden we kampioen. En is die baan er inderdaad gekomen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert