Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot lovend: ”Zijn grootste verbetering is zijn spel aan de bal”

Slot lovend: ”Zijn grootste verbetering is zijn spel aan de bal”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer is dit seizoen een vaste waarde bij Feyenoord. De middenvelder maakt grote stappen in zijn ontwikkeling en kan dan ook rekenen op de complimenten van zijn trainer.

“Ik denk dat hij bijna in alles een stapje beter is geworden”, aldus de oefenmeester. “Hij is fysiek nog sterker geworden. Krachtiger geworden, herkent nog beter wanneer hij door moet stappen. Je ziet hem zo vaak een speler van de bal aflopen, met het lezen van waar een bal valt.”

Slot gaat verder. “Zijn grootste verbetering is zijn spel aan de bal. Waar hij vorig seizoen nog wel eens ruzie met de bal kreeg, waarbij je dacht dat het iets te snel voor hem ging. Daar vind ik dat hij enorme stappen aan het zetten is. Hij blijft rustig aan de bal en dat zag je ook tegen FC Utrecht”, aldus een lovende Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws