Home Laatste Feyenoord Nieuws Lingr: “Ik geef alles voor de club waarvoor ik speel”

Lingr: “Ik geef alles voor de club waarvoor ik speel”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ondrej Lingr kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Sparta Praag. De middenvelder heeft het naar zijn zin in Rotterdam.

“Ik geef alles voor de club waarvoor ik speel. Dat zien de supporters hier graag. Deze club is mij op het lijf geschreven”, begint Lingr tegenover Feyenoord Magazine. “Ik voelde mij vanaf het begin enorm thuis in Rotterdam. Ook doordat ik met Hancko en Sauer twee teamgenoten heb die dezelde taal spreken en de weg in Rotterdam al beter kennen. Dit was erg fijn, want ik ben niet per se een avontuurlijk type.”

Twee jaar geleden speelde hij met Sparta Praag in De Kuip. “We waren met Slavia Praag overdonderd door de manier van spelen van Feyenoord. In de jaren erna gebruikte onze technische staf regelmatig beelden van Feyenoord om ons te laten zien hoe we moesten voetballen. Toen al dacht ik: Feyenoord zou geweldig bij mij passen. Dat ik hier nu ben, voelt onwerkelijk. Mijn trainer bij Slavia Praag wilde niet ik dat zou vertrekken, maar toen hij hoorde dat ik naar Feyenoord zou gaan had hij er vrede mee.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws