Home Laatste Feyenoord Nieuws Lachende Hartman: ”Het was inderdaad niet best wat ze lieten zien”

Lachende Hartman: ”Het was inderdaad niet best wat ze lieten zien”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoorder Hartman was donderdagavond analist bij het WK Darts. Tijdens de uitzending kwam het bericht binnen dat Ajax uitgeschakeld was door de amateurs van USV Hercules.

”Ik zat samen met Vincent van der Voort te kijken, en het was inderdaad niet best wat ze lieten zien”, lacht de linksback. De amateurs van Hercules wisten in de blessuretijd de 3-2 te maken en schakelden daarmee de nummer vijf van de Eredivisie uit. ”Of ik het fijn vind dat ze eruit liggen? Nou, ik had eigenlijk graag tegen ze gespeeld, want dat zijn de leukste wedstrijden. Maar ik zit er niet mee dat ze verloren hebben.”

Feyenoord weet inmiddels dat in de volgende ronde PSV of Twente wacht. ”Leuke loting! Gelukkig is het thuis, en we spelen meestal wel thuis. Nu weer een grote tegenstander, maar als je een prijs wilt winnen, dan moet je sowieso een paar keer van een goede tegenstander winnen. Of het nu Twente of PSV wordt.” PSV is de favoriet. ”We hebben nog niet van ze gewonnen in De Kuip en ook niet in de Johan Cruijff Schaal. Het lijkt me een mooie uitdaging voor ons.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws