Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez vol vertrouwen: ”We hebben in 2024 nog heel veel om voor te spelen”

Gimenez vol vertrouwen: ”We hebben in 2024 nog heel veel om voor te spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez gaf een groot interview aan Voetbal International. De Mexicaan heeft nog veel vertrouwen in de tweede seizoenshelft.

“Ik heb het kampioenschap nog niet uit mijn hoofd gezet. Het wordt moeilijk, tien punten goed maken, maar zolang het mathematisch nog kan, móéten we erin blijven geloven”, zegt de spits. “PSV is heel sterk, alleen komt er altijd een moment dat ze punten gaan verspelen en dan krijg je te maken met een andere dynamiek, precies zoals wij die voelden vorig jaar toen wíj werden opgejaagd.”

Gimenez gaat verder. “Nu jagen wij. Heel simpel gesteld zullen we alles moeten winnen, dan staan we aan het einde van de rit met de KNVB-beker in onze handen en plaatsen we ons voor de Champions League. Wie weet wat er in de Europa League ook nog mogelijk is. We hebben in 2024 nog heel veel om voor te spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws