Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ”Dan kan je jezelf wel voor je hoofd slaan”

Gimenez: ”Dan kan je jezelf wel voor je hoofd slaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez staat groot op de cover van Voetbal International en heeft tevens een groot interview gegeven aan het blad. De spits blikt onder andere terug op de Champions League.

De Mexicaan kan geen keuze maken voor zijn favoriete goal. “Dat zijn er afgelopen jaar eigenlijk twee geweest: de goals tegen Lazio-thuis, mijn eerste in de Champions League. Mijn droom kwam uit. Vlak voordat ik scoorde, werd er ook nog een goal afgekeurd vanwege buitenspel, maar gelukkig was het daarna snel raak. Toen viel er wel een bepaalde last van me af, want ik heb lang moeten wachten in de Champions League.”

De eerste twee duels moest hij missen vanwege een schorsing. “De eerste twee wedstrijden, tegen Celtic en Atlético Madrid-uit, miste ik door de schorsing die ik had gekregen na die rode kaart van vorig seizoen uit bij AS Roma. Apart is dat wel. Op het moment realiseer je het je niet zo en heb je bij wijze van spreken niet eens spijt. Die komt pas een aantal maanden later, als de Champions League gaat beginnen. Dan kan je jezelf wel voor je hoofd slaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws