Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen kritisch: “Bij Feyenoord zie je gewoon dat veel spelers de vorm niet hebben”

Driessen kritisch: “Bij Feyenoord zie je gewoon dat veel spelers de vorm niet hebben”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde woensdagavond tegen FC Utrecht voor de KNVB beker. De ploeg van Slot won met 2-1 van de Domstedelingen, maar toch is Valentijn Driessen kritisch in De Telegraaf.

“Op het laatst zag je dat Hartman neerstortte, die was gewoon total loss en dat was ook niet zo heel vreemd. In vier maanden 24 wedstrijden en FC Utrecht pas 18. Daar had ik wel iets meer van verwacht. Die lieten echt helemaal niets zien. Zij hebben dan een ongeslagen reeks van negen wedstrijden. Dan verwacht je wel dat er iets meer vertrouwen in de ploeg zit, maar daar helemaal niks van gezien. De tweede helft was de slechtste helft die ik dit half jaar gezien heb.”

Driessen gaat verder. “FC Utrecht werkelijk schandalig, laf ook. Helemaal geen enkel initiatief nemen ook in de tweede helft. Kom je vlak voor rust op 2-1 en dan zie je toch dat Feyenoord op zijn tandvlees loopt? Dan geef je gas, maar nee. Helemaal niets. En dan kom je met Labyad terwijl je Seuntjens op de bank hebt. Die gaat het nooit doen, die trekt dit soort wedstrijden niet uit het vuur voor je. Seuntens is een onvoorspelbare voetballer, daar kan wel wat gebeuren. Maar het wisselbeleid? Ongelofelijk”, aldus Driessen.

Ook het spel van Feyenoord kon Driessen niet bekoren. “Bij Feyenoord zie je gewoon dat veel spelers de vorm niet hebben. Het is sinds die wedstrijd thuis tegen Atlético is het alleen maar bergafwaarts gegaan. De spelers hebben gewoon moiete om die intensiteti drie, vier maanden te brengen. En dan kan Feyenoord ook kwetsbaar worden. Alleen met een tegenstander als FC Utrecht heb je niks te vrezen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert