Home Laatste Feyenoord Nieuws “Driemaal is scheepsrecht”

“Driemaal is scheepsrecht”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal het in de tussenronde van de Europa League wederom op opnemen tegen AS Roma. Mario Been blikt alvast vooruit.

“Arne maakt furore met dit Feyenoord. Ik weet zeker dat er internationaal veel respect voor hem is. Ja, ook bij Mourinho. Hij is niet gek. Hij heeft ook gezien dat het in beide duels een dubbeltje op zijn kant was.”

Been verwacht niet dat Slot dit keer zijn tactiek gaat aanpassen. “Feyenoord heeft de afgelopen drie jaar onder Slot maar één manier van spelen gehad. Daar zal hij weinig van afwijken.” Feyenoord liet eerder al zien dat ze goed kunnen voetballen tegen goede teams. “Maar ja, je moet de ballen er wel in schoppen”, besluit de oud-trainer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert