Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik heb geen enkele aanleiding om te verwachten dat er iemand gaat vertrekken”

”Ik heb geen enkele aanleiding om te verwachten dat er iemand gaat vertrekken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het is voor winterstop voor Feyenoord na een pittige eerste seizoenshelft. Hoewel er verschillende spelers op lijstjes staan van clubs in Europa, heeft Arne Slot geen aanleiding om te verwachten dat er iemand vertrekt.

“Ik weet niet of er miljoenen geboden gaan worden, want over het algemeen hoor je veel directeuren zeggen dat de zomerse transfermarkt daar meer geschikt voor is. Je hebt altijd clubs die nog iets of iemand nodig hebben. Dan weet je ook dat er vaak heel veel geld tegenover staat. We zullen afwachten; ik heb geen idee. Ik heb geen enkele aanleiding om te verwachten dat er iemand gaat vertrekken. Dat weet je natuurlijk nooit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert