Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Vanaf de eerste dag heb ik een hechte band met de supporters van Feyenoord”

”Vanaf de eerste dag heb ik een hechte band met de supporters van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez staat op de cover van Voetbal International en heeft een uitgebreid interview gegeven. De Mexicaan is lovend over Het Legioen.

“Ik ben pas anderhalf jaar in Nederland, maar de fans geven me het gevoel of ik hier uit de jeugd kom. Vanaf de eerste dag heb ik een hechte band met de supporters van Feyenoord. Als ik scoor, juichen ze me toe, maar ik vind het vooral bijzonder hoe ze reageren als ik een kans mis. Dan hoor ik nog steeds: Santiiiiiii-agoooo. Het voelt bijna dat ik zo veel scoor omdat zíj zó veel vertrouwen in me hebben.”

Gimenez weet dat hij met bijzondere namen in een rijtje staat. “Ik vind het mooi in dat rijtje te staan, maar ik voel me niet de koning van Rotterdam, of zo. Als spits word je nu eenmaal overal ter wereld op handen gedragen. Ik heb alleen het gevoel alsof dit in Rotterdam nog een graadje erger is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws