App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jans blikt vooruit: ”Als je in De Kuip komt is het altijd speciaal”

Jans blikt vooruit: ”Als je in De Kuip komt is het altijd speciaal”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanavond neemt Feyenoord het in het KNVB bekertoernooi op tegen FC Utrecht. Bij de Domstedelingen staat Ron Jans aan het roer en hij kijkt vooral uit naar het duel van vanavond.

“We hebben een teaser laten zien met punten waar we Feyenoord mogelijk pijn kunnen doen, maar ook dat FC Utrecht ooit in de beker heeft gewonnen uit bij PSV met 1-3”, reageert Jans op de vraag hoe hij zijn elftal heeft voorbereid. “Als je de beker wil winnen moet je, voordat je in de finale staat, ook wel iets speciaals doen. Als je in De Kuip komt is het altijd speciaal.”

De Domstedelingen zijn inmiddels tien wedstrijden ongeslagen, maar morsen nog regelmatig punten door gelijk te spelen. “Er is soms geen logica op ons te trekken, want als we tegen de beter ploegen spelen, dan doen we het eigenlijk wel goed. Als we het spel moeten maken tegen andere ploegen, dan gaat het toch wat stroever.”

Wat verwacht de oefenmeester van de wedstrijd? “Heel veel druk op de bal, vanaf de eerste seconde De Kuip erachter en aan de bal zullen ze proberen door de linies heen te spelen. Ze hebben natuurlijk ook een topscorer. Om maar eens te beginnen: als die niet scoort, dan wordt het wel iets makkelijker. Ik zou het wel mooi vinden, zo’n stuntje.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert