Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman: ‘Als ik voor mezelf spreek, voelde ik me nog wel prima’

Hartman: ‘Als ik voor mezelf spreek, voelde ik me nog wel prima’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Feyenoord is de winterstop aangebroken na een 2-1 overwinning op FC Utrecht in de KNVB Beker. Na afloop van het duel verscheen Hartman voor de camera van ESPN.

“Ik ga op vakantie met mijn vriendin naar New York, NBA kijken”, aldus de linksback over zijn vrije dagen. De tweede helft leek bij Feyenoord moeizamer te gaan. “Dat voelde ik ook wel een beetje. In het begin konden we vaak Mats vrijspelen, waardoor we veel aanvallen konden opbouwen. Uiteindelijk was het toch een beetje net niet. Bij de tweede ballen waren we net niet scherp genoeg, waardoor we ook wat counters tegen kregen. Terwijl als wij goed aansluiten, kunnen we telkens aanval na aanval opbouwen. Dat ging na een half uur wel wat minder goed. Ik heb het gevoel dat we misschien in de tweede helft ook wel een beetje vermoeid waren.”

De linksback gaat verder. “Als ik voor mezelf spreek, voelde ik me nog wel prima. Maar je merkte wel dat we in het drukzetten af en toe te laat kwamen en er niet echt druk op konden krijgen. Het zijn natuurlijk wel drukke maanden geweest met om de drie tot vier dagen een wedstrijd. Vaak reizen, vliegen en hotels. Het is wel pittig, maar uiteindelijk goed dat we ondanks dat 2-1 hebben gewonnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws