Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘Ik had nooit gedacht dat ik zo veel zou scoren’

Gimenez: ‘Ik had nooit gedacht dat ik zo veel zou scoren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is bij Feyenoord uitgegroeid tot publiekslieveling en de Mexicaan staat met een groot interview op de cover van Voetbal International.

“Ik had nooit gedacht dat ik zo veel zou scoren”, begint Gimenez. “Ik dank God. Hij laat me dit leven leiden, Hij heeft me laten houden van Feyenoord, want dat dóé ik. De supporters verdienen een spits die scoort en ik ben blij dat ik die spits mág zijn.” De Mexicaan staat nu in een rijtje met spelers als Luis Suarez, Dirk Kuijt en Mateja Kezman. Hij is het dan ook niet eens met de kritiek dat het in de Eredivisie altijd makkelijk scoren is. “Het is áltijd moeilijk om veel te scoren, of ’t nou tijdens trainingen is, of gewoon gedurende een partijtje voetbal in het park. Doelpunten komen nooit vanzelf.”

“Als ik één ding moet noemen waar we als groep echt veel plezier van hebben gehad, was het wel het optreden van Gernot op de Coolsingel bij het vieren van het kampioenschap”, de Oostenrijker pakte de microfoon en zong: ‘Overal waar jij gaat, gaan wij met jou mee! Feyenoord 1 ole ole’. “Vorig jaar had-ie ons ook al te pakken toen-ie na Lazio naar De Skihut ging. We wonnen die wedstrijd, plaatsten ons voor de achtste finale en de trainer gaf zijn zegen voor een vrije avond.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws