Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ze hebben toch wel wat deukjes opgelopen”

”Ze hebben toch wel wat deukjes opgelopen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord gaat als nummer twee de winterstop in en de Rotterdammers hebben in de tussenronde van de Europa League wederom AS Roma geloot. Bij Rondo van Ziggo Sport komt de situatie van Feyenoord ter sprake.

“Doe het dan een keertje goed, dit is een kans”, zegt Ruud Gullit over het treffen met Roma. Ook heeft Gullit nog een tip. “Je hoeft hem niet mooi te winnen en stop nou heel veel veren bij Mourinho in zijn reet. Niet zeggen dat je niet gekeken hebt en dat je Guardiola vooral volgt. Mourinho is gewoon een geweldige trainer met een ongelofelijke staat van dienst, dus dat respect verdient hij ook wel.”

Zijn de Rotterdammers verder dan vorig seizoen? “Ze hebben toch wel wat deukjes opgelopen. Ze blijven wel de energie behouden en het ding doen waar ze goed in zijn. Dat vind ik een heel positief ding van Feyenoord. Maar de verwachtingen zijn nu ook hoger. Vorig jaar was het geweldig en dat moet je blijven doen, dat is gewoon moeilijk. De tegenstander past zich beter aan je aan.”

“Afgezien van de afgelopen weken, heb ik het idee dat ze beter voetbal hebben gespeeld dan afgelopen jaar. Als je die wedstrijd ziet in Madrid, daar speelden ze geweldig”, aldus Youri Mulder. Marco van Basten vult aan. “Celtic-thuis hadden ze mazzel. Ik vind dat Feyenoord goed speelt en een goede ploeg heeft, maar de buitenspelers die echt het verschil kunnen maken, die hebben zij eigenlijk al twee jaar niet.”

Ook over de buitenspelers wil van Basten nog wat kwijt. “Ivanušec was tot op zekere hoogte nog wel een goede buitenspeler, maar dat missen ze toch echt. Want de spits is goed, middenveld is goed en de achterhoede is ook goed. Wat dat betreft is het net niet helemaal rond.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws