Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot blikt vooruit op duel met Utrecht: “Ik denk dat wij niet ‘gewoon’ even gaan winnen, omdat over het algemeen bij ons niks ‘gewoon’ is”

Slot blikt vooruit op duel met Utrecht: “Ik denk dat wij niet ‘gewoon’ even gaan winnen, omdat over het algemeen bij ons niks ‘gewoon’ is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Morgen staat voor Feyenoord het bekerduel tegen Utrecht op het programma. Arne Slot blikt vooruit op het treffen met de Domstedelingen.

 “Ik denk dat wij niet ‘gewoon’ even gaan winnen, omdat over het algemeen bij ons niks ‘gewoon’ is. Alhoewel we best wel wat wedstrijden met ruime cijfers gewonnen hebben. Maar wat vooral blijft hangen is dat we tien punten achterstaan op nummer twee PSV en dat dat gewoon een heel vervelend gevoel met zich meebrengt. Dus dat is de realiteit.” Welk cijfer de eerste seizoenshelft van Feyenoord krijgt? “Gevoelsmatig is het een kleine voldoende, maar dat heeft er ook mee te maken dat PSV een heel hoog cijfer haalt.”

Ook de statistieken komen ter sprake, maar wat zijn die statistieken waard als andere teams een stuk minder spelen? “Deze analyse had ik eerder deze week zelf ook al gemaakt, maar ik had gehoopt dat niemand zo slim was om dat vervolgens te zeggen”, aldus Slot tegenover Valentijn Driessen. “Daar heb ik dan, uiteraard, toch wel iets op in te brengen. Als je heel veel punten haalt, is het moeilijk om heel veel punten meer te halen. Dus vorig jaar hadden we al veel punten, maar wat PSV doet kan je bijna van niemand verwachten, dat is zo uniek.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws