Home Laatste Feyenoord Nieuws Sky Italia: “Stadio Olimpico, het tweede thuis van Feyenoord”

Sky Italia: “Stadio Olimpico, het tweede thuis van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal het in de tussenronde van de Europa League wederom opnemen tegen AS Roma. Ook de Italiaanse media reageren met enige verbazing op de loting.

Sky Italia 

“Stadio Olimpico, het tweede thuis van Feyenoord”, aldus de website. ” Het is de vierde keer in de afgelopen twee seizoenen (het meest bezochte stadion na ‘De Kuip’) dat de spelers van Slot de hoofdrol spelen in Olimpico. Het is de derde opeenvolgende confrontatie tussen de twee teams en zal verder bijdragen aan de rivaliteit die jaren geleden tussen de fans is ontstaan en die is geconsolideerd in de recente confrontaties tussen voetballers, coaches en… sociale media teams.”

 La Gazzetta dello sport 

“In Nederland domineert PSV het kampioenschap met volle punten”, gaat La Gazzetta dello sport verder nadat ze begonnen over dat beide clubs elkaar wederom treffen. “Feyenoord, de regerend landskampioen, zit niet op dat niveau, maar in Nederland hebben ze ook hun zegje: 38 punten uit 16 wedstrijden, tweede plaats in het klassement en +34 doelsaldo. Na een uitstekende start met twee overwinningen (tegen Celtic en Lazio) in de eerste drie wedstrijden, verloren ze echter alle uitwedstrijden en zakten ze naar de derde plaats op het klassement.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws