Home Laatste Feyenoord Nieuws ”In de eigen Kuip de nationale beker veroveren, dat is zeker niet uitgesloten”

”In de eigen Kuip de nationale beker veroveren, dat is zeker niet uitgesloten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen FC Utrecht in het KNVB bekertoernooi. De landstitel lijkt met tien punten achterstand op PSV ver uit zicht, waardoor de beker belangrijk is voor de ploeg van Slot. Mikos Gouka schrijft erover in het Algemeen Dagblad.

“Arne Slot weigerde PSV dinsdag al te feliciteren met de landstitel en waarom zou hij ook? Maar de kans dat de foutloze Eindhovenaren het gat van tien punten in de resterende achttien duels nog verspelen, is natuurlijk nihil”, aldus de journalist in het Algemeen Dagblad. “En dan rest voor Feyenoord dit seizoen het veroveren van plek 2 in de eredivisie, financieel en sportief cruciaal omdat er meteen deelname aan acht wedstrijden in de vernieuwde Champions League mee wordt afgedwongen.”

“Maar naar het balkon van het stadhuis aan de Coolsingel als nummer 2 van Nederland, dat is natuurlijk overdreven. Een huldiging zal er echter wel zijn als de Europa League of de nationale beker wordt gewonnen. Succes op het tweede niveau van Europa, met topclubs als Liverpool, Bayer Leverkusen en AC Milan nog in het toernooi, daar rekent op dit moment niemand op. Maar in de eigen Kuip de nationale beker veroveren, dat is zeker niet uitgesloten”, aldus Gouka.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert