Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het geeft aan dat Dilrosun mentaliteit heeft getoond”

”Het geeft aan dat Dilrosun mentaliteit heeft getoond”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Afgelopen zondag tegen Heracles mocht Javairo Dilrosun voor het eerst in lange tijd weer eens in de basis starten. In de FC Rijnmond-podcast bespreken de heren het duel tussen Heracles en Feyenoord en de terugkeer van de buitenspeler.

Calvin Stengs begon sterk en kon na twintig minuten al twee goals bijschrijven. “Die doelpunten waren om van te likkebaarden”, zegt Van Eersel. “Een keer raken, door combineren, het was van grote klasse. Maar ze kunnen nog beter.” Kranenburg wijst naar het niveau van Heracles. “Dit was de slechtste tegenstander van dit seizoen, het is een wonder dat het maar 4-0 is geworden.”

Ook was er een basisplek voor Javairo Dilrosun. “Hij was afgeschreven, al maakte Arne Slot dat tijdens de persconferentie weer iets kleiner. Het geeft aan dat Dilrosun mentaliteit heeft getoond”, aldus Kranenburg. “Het was niet geweldig. Hij was ook niet betrokken bij doelpunten. Het is knap dat hij er staat, maar het is geen toeval geweest dat hij buiten de boot was gevallen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws