Home Laatste Feyenoord Nieuws “Hartman is voetbalinhoudelijk gewoon veel verder en heeft hij heel meer talent”

“Hartman is voetbalinhoudelijk gewoon veel verder en heeft hij heel meer talent”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij RTV Rijnmond worden de prestaties van Feyenoord besproken en blikken de heren terug op het duel tegen Heracles, dat de Rotterdammers eenvoudig wisten te winnen.

Everse genoot vooral van van de start in Almelo. “De eerste 25 minuten vond ik ze heel goed spelen. Hoog tempo, goede goals, goede combinaties en zeker ook over de linkerkant met Hartman. Hem vind ik de beste speler op dit moment. Ik had het ook wel leuk gevonden als ze met 0-10 winnen bij Heracles, omdat ze de trainer daar wegsturen wat volledig kolder is natuurlijk. Maar na 2-0 zag je het wat makkelijker worden, veel balverlies. Ik geloof dat ik Geertruida in de eerste helft wel zes keer de bal bij een tegenstander in heb zien leveren. Ik vond hem zoals vorig jaar heel sterk en toen is die transfer niet doorgegaan, dan zit dat toch in zijn kop.”

“Hij is geen Hartman”, gaat Everse verder. “Hartman is voetbalinhoudelijk gewoon veel verder en heeft hij heel meer talent. Ik vond hem gewoon nonchalant en niet geconcentreerd.” Van der Laan is het eens met de oud-speler van Feyenoord. “Er is een soort gemakzucht ontstaan in zijn spel. Ik zie ook vaak dat hij een bal speelt en dan doet hij even niks meer, terwijl hij een jaar geleden nog gelijk vrij liep en actief was.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws