Home Laatste Feyenoord Nieuws “De slechtste loting die je maar kon verzinnen”

“De slechtste loting die je maar kon verzinnen”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij RTV Rijnmond bespreken de heren aan tafel de loting in de tussenronde van de Europa League, waarin Feyenoord wederom AS Roma zal treffen.

“De slechtste loting die je maar kon verzinnen”, zegt Harry van der Laan. “Met een coach, want dat is eigenlijk het probleem, die zoveel ervaring heeft op internationaal gebied. Hij weet altijd wel een elftal zo neer te zetten dat het heel moeilijk wordt om ervan te winnen, en dat gaat natuurlijk nu ook weer gebeuren. Feyenoord zal echt in topvorm moeten zijn om een ronde verder te komen.”

 “Als je maar een beetje geluk hebt, want dat hadden ze in de vorige wedstrijden niet. Het zat een beetje tegen. Want voetballend waren ze niet minder, maar dat is altijd een beetje bij de Italianen. Elke keer ben je sterker, maar dat maakt niet uit, want Mourinho is een trainer die de bal liever niet heeft dan wel.”

Van der Laan is van mening dat het ook wel een beetje past bij de situatie van Feyenoord op dit moment. “De loting past wel een beetje bij zoals het nu gaat op dit moment: ongelukkig. Ze hadden nog zes of zeven andere clubs kunnen loten, die allemaal gunstiger waren geweest. Je pakt precies die ene waarvan je denkt ‘liever niet’. Dat past wel een beetje zoals het de afgelopen twee maanden gaat bij Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Els van Helden 19 december 2023 - 12:10

N keer komt t goed

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert