Home Laatste Feyenoord Nieuws Bijlow vol vertrouwen: “Nu moeten we ze pakken!”

Bijlow vol vertrouwen: “Nu moeten we ze pakken!”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren werd bekend dat Feyenoord in de tussenronde van de Europa League wederom AS Roma treft. Bij RTV Rijnmond reageren Justin Bijlow en Gernot Trauner.

“Ik moet heel eerlijk zeggen ik zei: ‘Marseille of Rome’, en we gaan weer naar Rome”, begint Bijlow. “Je eerste reactie is natuurlijk: ‘wéér!’. Het gaan wel weer twee intense wedstrijden zijn, maar er gaat nog veel aan vooraf. Eerst woensdag waar we door moeten gaan in de beker.” Toch blikt de doelman heel kort vooruit op de ontmoeting in de Europa League: “Nu moeten we ze pakken!”

Ook aanvoerder Trauner was vol verbazing. “Het klonk een beetje als een grap”, zegt Trauner. “We zijn naar Rome geweest, niet alleen voor AS Roma, maar ook voor Lazio. Dit wordt de vierde keer. Uiteraard had onze voorkeur om op een andere plek te spelen, want nu lijkt het alsof we alleen maar naar Rome gaan.”

Toch kijkt de Oostenrijker uit naar het duel. “Ik denk dat we een goede kans hebben. We beginnen eerst thuis, dus we willen een goed resultaat behalen en met een voorsprong naar de uitwedstrijd gaan. Vorig jaar was het erg spannend. Dit jaar kunnen we ons verbeteren en hopelijk ook het resultaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws