Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez kritisch: “Zo’n grote aankoop… Het is leuk en aardig hoor, tegen Heracles”

Perez kritisch: “Zo’n grote aankoop… Het is leuk en aardig hoor, tegen Heracles”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs was gisteren belangrijk in de wedstrijd tegen Heracles met twee doelpunten. Na afloop waren Kenneth Perez en Karim El Ahmadi het niet met elkaar eens in Dit was het weekend op ESPN.

“Hij maakt echt een heel goed seizoen door”, zegt El Ahmadi. Deze opmerking wekt verbazing bij Perez. “Vind je dat echt Karim?” El Ahmadi: “Ik vind Feyenoord misschien wel beter voetballen met hem erbij. Beter dan vorig seizoen. Met Stengs af en toe op nummer 10, af en toe op rechts.”

Toch heeft Perez een kritische noot: “Zo’n grote aankoop… Het is leuk en aardig hoor, tegen Heracles. Leuk, maar daar haal je Stengs toch niet voor? Die haal je toch juist voor de grote wedstrijden?”. El Ahmadi. “Ik moet zeggen: Feyenoord heeft heel weinig spelers die echt Champions League-niveau hebben. Ik verwacht in de Europa League wel wat van Stengs. Daar kun je hem beter beoordelen.”

Perez gaat verder over de Champions League. “Je wil het liefst een speler zijn die er in de grote wedstrijden staat. Je wil er staan tegen Atlético Madrid. Welke speler van Feyenoord dat op dit moment kan? Zij hebben niet echt Champions League-niveau. Het is meer het collectief”, besluit hij. “Het is de trainer die de poppetjes goed zet.” Perez deelt die mening. “Klopt. Ze hebben individueel geen spelers die Champions League-waardig zijn.” El Ahmadi: “Misschien Quinten Timber, zoals hij de laatste tijd speelt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws