Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez kritisch op Slot: ”Maar dat hij blijft zeiken over de scheidsrechters stoort mij”

Perez kritisch op Slot: ”Maar dat hij blijft zeiken over de scheidsrechters stoort mij”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit was het weekend op ESPN worden de prestaties van Feyenoord besproken en komt oefenmeester Arne Slot aan bod, waar Kenneth Perez enige kritiek op uit.

“Het enige minpunt van Arne Slot is hoe hij zich gedraagt tegenover scheidsrechters. Dit probeert hij nog normaal uit te leggen door terug te kijken op het seizoen, maar dat hij blijft zeiken over de scheidsrechters stoort mij.Ik snap dat deze verkeerde beslissingen vervelend zijn, maar hij laat in dit verhaal alle momenten weg waar Feyenoord beslissingen mee heeft gehad. Die zullen er vorig seizoen richting het kampioenschap en dit seizoen ongetwijfeld ook zijn geweest”, aldus Perez.

Slot gaf aan verkeerde arbitrale beslissingen niet altijd als excuus te willen  gebruiken. “Dat is gewoon geluk of pech, daar zoek ik verder niks achter. Als we van de ‘derde wedstrijd’ niet meer afhankelijk willen zijn, moeten we beter worden in de ‘eerste en tweede wedstrijd’. Met name in de standaardsituaties”, besloot de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws