Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar je wil altijd kampioen worden, dus als dat niet lukt, is dat wel vervelend”

”Maar je wil altijd kampioen worden, dus als dat niet lukt, is dat wel vervelend”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na de relatief eenvoudige zege op Heracles in Almelo zit voor Feyenoord de eerste seizoenshelft erop. Aanvallende middenvelder Calvin Stengs blikt in gesprek met Voetbal International terug op die eerste seizoenshelft.

 “De concurrentie is met PSV ook gewoon sterker geworden. PSV laat geen punten liggen en wij wel. Dat is erg vervelend, maar wel de realiteit. Wij hebben het onszelf in het begin van het seizoen al moeilijk gemaakt door twee keer punten te laten liggen. En dan vervolgens na een Champions League-wedstrijd ook uit bij FC Twente te verliezen. Ik denk dat we in die drie wedstrijden meer hadden kunnen doen.”

Toch is er ook na de winterstop genoeg om voor te spelen. “We willen volgend jaar weer Champions League spelen en de tweede plaats geeft daar recht op. Maar je wil altijd kampioen worden, dus als dat niet lukt, is dat wel vervelend.”

Stengs had een prima eerste seizoenshelft met 5 goals en 7 assists. “Ik denk dat er nog wel een paar extra had kunnen maken, maar met de zeven assists erbij kan ik redelijk tevreden zijn.” In 2024 hoopt hij verdere stappen te kunnen maken. “Ik ben blij dat ik veel heb kunnen spelen, maar ik kan zeker nog meer. Ik denk dat mijn rendement nog steeds omhoog kan. Dat ik meer goals maak, vaker op goal schiet en vaker de actie probeer te maken. Het kan zeker nog beter.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws